čtvrtek 30. října 2014

New Babies // BRACELETS

Poslední dobou trpím velkou mánií na doplňky a střídají se mi období, kdy jako smyslů zbavená nakupuji statement náhrdelníky, potom drobné náušnice a momentálně fandím všemožným druhům náramků. Obyčejně jich volím pár ke zlatým hodinkách (ráda bych si ještě pořídila stříbrné, že by další etapa doplňkového šílenství?) a nebo víc přes celé zápěstí.


Čirou náhodou jsem na instagramu narazila na účet sympatické slečny s přezdívkou ava_jewels a objevila, že má i facebookovou stránku. Má tam krásný výběr ručně dělaných náramků z korálků plastových, matných, lesklých, s přívěsky i bez, najdete tam nápisy jmen, pandora styl a teď už i vánoční náramky.

No moje srdce při pohledu na ně prostě zaplesalo. A jako milovník limitovaných věcí, jsem se hned zamilovala do náramků s podzimní tématikou. Hned jsem si tedy vybrala a objednala. Slečna Ivana byla neuvěřitelně rychlá, komunikace s ní velice příjemná a po zaplacení, byly náramky u mě doma coby dup. Nedočkavě jsem trhala obálku ještě cestou na autobus a okamžitě jsem si je musela dát na ruku a ukázat je celému světu :D



Provedení je velice kvalitní a originální. Můžete si vybrat z nabídky náramků, které jsou vystavené, nebo podle vašeho vlastního přání. Ceny nejsou nijak přehnané a vyřízení rychlé, jednoduchá cesta, jak být jedinečná, za mě tedy třikrát HURÁ!

Pořídili jste si už někdy také ručně dělané šperky nebo si je dokonce sami vyrábíte? :)

3 komentáře:

  1. pekne naramky:)

    PS: Zvu te na svoji giveaway na mem blogu, budu rada kdyz se pripojis:)
    http://bridgeofmemories.blogspot.co.uk/2014/10/giveaway-design-your-own-cases-and.html#comment-form

    OdpovědětVymazat
  2. Oh, přesně po těchto podzimních jsem u Ivanky toužila, nakonec budu mít s Vánoční tématikou :-) Jsou krásné!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano, má tam opravdu krásné kousky :) o nějakých vánočních ještě také uvažuji :)

      Vymazat

About me

Instagram

Popular Posts

Flickr Images