pátek 10. března 2017

DENIM & PATCHES EVERYWHERE


Nášivky, nášivky, nášivky... patříte do teamu hot or not? Ať už tak či tak, je to nesporně jeden z největších trendů, který se nás drží už od minulé sezony. Loni byly nášivky inspirované hlavně vzory hravých devadesátých let a dnes se objevují převážně v podobě výšivek něžných květin. 

Už se neomezují jen na denimové bundy, ale objevují se na kalhotách, mikinách, parkách i košilích a není se čemu divit, díky nim tak oblečení dostává úplně nový rozměr a naprosto jednoduchý outfit, složený jen ze základních kousků, dokážou povýšit na úplně jinou úroveň :)

A jestli to pro vás není to pravé, zkuste alespoň klasickou džínovou bundu bez nich, i když to někdy může být větší investice, věřte, že se to u tak nadčasového kousku vyplatí. Já mám tu svou dokonalou v šatníku už přes pět let a pravidelně ji každého jaro/léto vytahuju a jen tak mě to nepřejde. K ní jsem loni přidala ještě kabátek v prodloužené délce právě s nášivkami a už mě letos znovu svrbí prsty brát ještě další kousek!

Tak se přijďte mrknout a něco si ulovit!
xoxo Vaše Lucka




1 komentář:

  1. Denim a oblečení z vlny jsou moje hodně oblíbené. :) Vlna je za mě snad nejlepší varianta právě na to přechodné období, na které teď koukám za oknem. :) Je teplá, ale ne tolik, aby se v ní člověk potil, protože je zároveň i hodně dobře prodyšná. Zkrátka bych ji doporučila všem, kterým je na podzim pořád zima jako mě. :)

    OdpovědětVymazat

About me

Instagram

Popular Posts

Flickr Images