čtvrtek 11. října 2012

Podzimní look


Dnes bych vám ráda ukázala jednu stránku, na kterou jsem čirou náhodou narazila před pár týdny a do které jsem se doslova zamilovala. Můžete si zde totiž tvořit vlastní sety oblečení, bez zdlouhavého hledání obrázků na internetu. Máte tu všecko jako na dlani, můžete si vybírat z nepřeberného množství kabátků, bot, kabelek, ale i doplňků a líčidel. Jedinou nevýhodou je, že jde o americkou stránku, takže sice dole pod koláží najdete seznam značek a obchodlů, kde se věci dají sehnat, ale je to trochu z ruky a drahé. Já je používám spíš pro inspiraci, dám si ty sety do telefonu a pak, když jdu koukat po obchodech, tak si hned vzpomenu, co že jsem si to vlastně nutně potřebovala koupit a jak má celý outfit podle mě vypadat.
Jde o stránku polyvore.com, kde jen v záhlaví kliknete na CREATE a pak už jsem stačí prohlížet a prohlížet a vybírat a vybírat a přetahovat obrázky na bílou plochu.
Na závěr ještě jedno malé varování, ta stránka je silně návyková a já na ní jen na poprvé strávila několik hodin :D
Takže příjemnou zábavu! :-)

PS.: Doufám, že nebude vadit, když jsem takhle občas nějaký návrh na oblečení přidám, dokážu se tam totiž neskutečně vyřádit :D A takhle bych se nejradši příští týden oblékla, u  nás už docela přituhlo, takže by to chtělo možná teplejší bundu, no ale co :D

Podzimní look
Cotton shirt
$77 - mexx.eu

Leather aviator jacket
$955 - coggles.com

SuperTrash polka dot skinny jeans
$160 - welikefashion.com

Hi top shoes
kmart.com

Tote handbag
topshop.com

Kate spade jewelry
katespade.com

2 komentáře:

  1. Tuhle stránku znám a často jí používám :-) Někdy jsem tam i pár hodin v kuse :D Jinak to tričko je moc pěkné, originální a přesto i minimalistické :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. je bezvadná, viď :-) já na ní koukala už dřív, ale přijde mi, že jí nějak předělali, že dřív jsem si tam vydržela hodiny prohlížet koláže, co nosí různé celebrity, ale tahle aplikace je pro mě úplně nová a jsem z toho tak nadšená, že posledních pár dní nedělám nic jinýho, než si tam sestavuju outfity :D

      Vymazat

About me

Instagram

Popular Posts

Flickr Images