neděle 14. října 2012

GIY

Na neděli jsem si pro vás připravila malé GIY. Divíte se tomu názvu a myslíte, že je to překlep? Nene.. vím, že se normálně používá Do It Yourself, ale mně se mnohem víc líbí tahle verze Glamour It Yourself, kterou jsem poprvé slyšela na vloggu u missglamorazzi. A i tenhle tip na náramky mám od ní :-) (missglamorazzi)


Pro začátek budete potřebovat tři dlouhé šňůrky, nejlépe takové ty "kůžičky", bývají na tom většinou pověšené ty cínové přívěšky z pouti a já jsem je normálně sehnala v galanterii. A potom ještě pár "amerického zapínání", jak to nazvala prodavačka. (Na obrázku výše jsou dvě dvojice, vám postačí jen jedna)



Postup je velice jednoduchý. Dáte si všechny tři šňůrky k sobě, aby byly stejně dlouhé a na jednom konci uděláte uzlík, pak nejlépe nějakou izolepou připevníte ke stolu, noze nebo třeba kameni, to už je na vás :D a začnete plést klasický copánek, jako z vlasů.




Až budete na konci, tak akorát dvě šňůrky zauzlujete za třetí a z každého konce nasadíte a zase zauzlujete americké zapínání, a pak už nic nebrání obmotat si ho kolem ruky a zapnout.


A nový doplněk je na světě :-)

Za pár korun docela pěkné, že? Máte taky nějaký tip na GIY? :-)
Příjemný zbytek neděle ;-)

3 komentáře:

  1. Vypadá to pěkně! :-) Já zatím žádné GIY šperky nedělala, ale už se na to dlouhou dobu chystám. Btw, strašně mě baví si prohlížet stránky PS. I made this, které jsou velmi inspirativní, tak pokud je ještě neznáš, určitě se na ně mrkni :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak ty vůbec neznám, děkuju za tip ;-) určitě se na ně podívám :-)

      Vymazat
  2. hezké :) jsi šikovná :) ráda jsem se stala tvojí pravidelnou čtenářkou :) budu moc ráda když mi to na mém blogu oplatíš :) onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat

About me

Instagram

Popular Posts

Flickr Images