neděle 23. listopadu 2014

Dreams come true




Krásné nedělní dopoledne :)
Sedím tu s horkým čajem, zachumlaná do měkoučkého županu a za okny je nevlídno. Teď asi nastal ten správný čas říct Vám o snu, který jsem avizovala před pár týdny. Vždycky mě bavilo hrát si s oblečením a už od malička mě maminka strojila do krásných barevných oblečků. Možná je to tedy i její vina, že jsem se zamilovala do módního průmyslu a naprosto mu propadla. Prošla jsem si pracemi už v několika obchodech s konfekcí, hlavně brigádně, a vždycky mě ta práce bavila. Pořád to ale nebylo ono, to že bych obětovala všechen svůj čas a energii a úsilí a vrhla se do toho po hlavě. Jednou o prázdninách se ale v té mé malé blonďaté hlavě zrodila myšlenka, otevřít si svůj vlastní internetový obchod, šířit styl mě blízký, v omezeném množství, aby jste na ulici nepotkávali denně lidi ve stejném outfitu. Po několikaměsíčním zařizování, útrapách a po spoustě bezesných nocí se "to" konečně vyklubalo na svět. Je to můj první samostatný počin, rozhodně ne bez chyb, tak doufám, že budete shovívavý a třeba i podpoříte moje úsilí :)

Chtěla bych Vám tedy ukázat webové stránky www.fashionlover.cz, kde najdete spoustu krásného, originálního oblečení za skvělé ceny. Dále mě můžete sledovat na Facebooku a Instagramu pro více inspirace a osobní kontakt :)


Ať se ve svém oblečení cítíte jako bohyně.
Vaše Lucka, fashionlover


1 komentář:

  1. You'll be able to basically state whatever you decide and require in the summary and achieving chat and never having to end up organised sensible with the online community. https://imgur.com/a/4AO1QFY https://imgur.com/a/jmRcmf0 https://imgur.com/a/CMPbiE9 https://imgur.com/a/SUn2iUq https://imgur.com/a/2THfVgL https://imgur.com/a/B0z7rQv https://imgur.com/a/UdRWLYe

    OdpovědětVymazat

About me

Instagram

Popular Posts

Flickr Images