čtvrtek 14. února 2013

Jedna vlasová...


Ahoj!

Dnes bych vám ráda ukázala, sadu šamponu a kondicioneru Lee Stafford, kterou jsem dostala k Vánocům. Oba se jmenují Big Fat Healthy Hair a měly by mít tu úžasnou zázračnou vlastnost, že by vám měly nafouknout vlasy do mega objemu. Dále by měly obsahovat formuli, která ozdraví a zacelí vaše poničené vlasy, uhladí je, aby byly už podle názvu pořádně "healthy".



Protože oba produkty byly velmi drahé používám je až na "druhé" umytí. Myju si vlasy většinou dvěma druhy šamponů, chápu, že někdo by to neschválil, že to ničí vlasy, ale mě to tak vyhovuje a mým vlasům též. První tedy většinou používám HeadandShoulders na citlivou pokožku hlavy a když vlasy pořádně napěním (jakmile šampon nepění, mám pocit, že se vlasy prostě neumyjí) a opláchnu, tak už dám jen menší množství šamponu Lee Stafford ke kořínkům, nechám působit a zase opláchnu. Pak použiju kondicionér opět z této řady a nanesu do délek, nechám působit delší dobu a pak opět pořádně vymiji.

Takovýhle "rituál" dělám jen když si dávám vanu, když se potřebuji jen rychle vysprchovat, tak je to většinou jen rychlovka šampon a pak použiju jen leave-in sprej nebo uhlazující balzám.

Vlasy se snažím, co nejdelší dobu nechat proschnout volně, ale mají prostě tu zázračnou vlastnost, že nikdy pořádně neuschnou a pořád jsou u kořínků jakoby vlhké, tak když už jsou skoro suché, tak je jen pár minut prosuším fénem.

Jaká kombinace vlasové kosmetiky je příjemná vám? :-)

Žádné komentáře:

Okomentovat

About me

Instagram

Popular Posts

Flickr Images