pátek 2. listopadu 2012

L´Oreal - stíny Infallible

Zas jsem se dlouho neozvala, jsem hrozná, ale teď to prostě nějak nestíhám, omlouvám se Tak vám chci aspoň dneska přinést menší recenzi na jedny z nejvychvalovanějších stínů, co se v drogerii dají sehnat.

Ano, řeč je o stínech Infallible od L´Oreal. Já jsem si před nedávnem pořídila tuhle opravdu pěknou fialovo stříbrnou barvičku v odstínu 015 Flashback silver, když byly v Rossmannovi zlevněné na nějakých 150 Kč.



Barva je opravdu úžasná a pigmentace ještě lepší, i bez báze je barva opravdu výrazná, přesně jako v kelímku a myslím, že na podzim a nadcházející zimu se bude pěkně hodit, protože má příjemný studený podtón.



Balení mi vyhovuje víc než třeba u Color Tattoo, které ma kelímek skleněný a asi centimetr balení zabírá tlusté sklo, což mi přijde jako opravdu nadbytečné. Nerada bych, aby mě teď někdo ukamenoval, ale i svou kvalitou pro mě L´Oreal zvítezil na plné čáře. CT jsou na mě totiž hodně krémové a jelikož mám mastnější víčka, tak i s bází se mi prostě slejí do jedné čárky. Kdežto tyhle vůbec, barva mírně vybledne, ale žádné slévání se nekoná. Takže já jsem s nimi maximálně spokojená a opravdu mi vydrží na víčku celý den a pak, když chci ještě večer někam pokračovat, stačí je ještě jednou mírně přemáznout a vypadají skvělě zas jako ráno.

Jen slabá vrstvička, dají se krásně rozetřít do ztracena.

Nahoře s bází, dole bez báze.
Tak za mě tedy rozhodně 10/10, protože jim prostě nemám co vytknout. Možná by je mohli ještě zlevňovat častěji a více, ale do budoucna si jistě ještě nějaký odstín pořídím :-)

Vlastníte taky doma nějaké? A co na ně říkáte ve srovnání s CT?

Pěkný páteční večer :-)

4 komentáře:

  1. Já už je nějakou dobu v obchodech okukuji, myslím, že už brzy přijde jejich čas :DD

    OdpovědětVymazat
  2. Já na ně mám velký zálusk :D
    Jakou bázi používáš?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem dlouho používala tu od essence, valné účinky ale nemá a jelikož za měsíc se chystám do NYC, tak si tam plánuju koupit nějakou od high end značky, nejspíš too faced, urban decay nebo nars, na tyhle jsme četla jen samou chválu :-)

      Vymazat

About me

Instagram

Popular Posts

Flickr Images