pátek 12. prosince 2014

Vánoční inspirace


Vánoce jsou tady už skoro za necelé dva týdny a já, ač normálně nakupuji dárku už skoro v létě :D, jsem to nechala dost na poslední chvíli. A protože inspirace není podle mě nikdy dost, připravila jsem pár přehledů, co komu by se mohlo hodit.

Věci do bytu většinou nejsou špatnou volbou, pokud dotyčného dobře znáte, nebo aspoň víte, jaký má vkus či jste navštívili jeho příbytek. Pěkný okrasný polštář, lucernička nebo pokojová květina je hezký neutrální dárek.
Většina žen jsou parádnice, ať tvrdí co chtějí, tak valná část nás, křehkého pohlaví, se prostě chce líbit. Pěkným kouskem oblečení tedy jistě radost uděláte. Dnes hlavně už nemusíte běhat po nákupních centrech, stačí sednout za monitor a klávesnici a najít něco pěkného a slušivého. Když si nejste jistí velikostí nebo přesným stylem, dárkový poukaz bude trefa do černého. Všechno tohle a mnohem víc (krásné chlupaté svetry, krémové vesty, šály, pásky, doplňky) seženete na www.fashionlover.cz


 Pokud chcete udělat radost kamarádce, mamince nebo sestře a nezruinovat si účet nebo peněženku, krásný náramek potěší každou z nich. Jsou ručně dělané, originální a s překrásnými přívěsky. Každý z nich je jen za 99,-, a v kombinaci s objednávkami na e-shopu www.fashionlover.cz jsou ještě levnější. Náramek v "pandora" stylu lze udělat na objednávku podle vašeho přání. Víc fotek a informací najdete i na facebooku a instagramu :)

Tak si hlavně tím stresem a spěchem, co okolo nás panuje v tuhle předvánoční dobu, nenechte zkazit náladu a užívejte si městskou výzdobu, zapalování svíček a ochutnávání cukroví :)

Žádné komentáře:

Okomentovat

About me

Instagram

Popular Posts

Flickr Images