úterý 16. dubna 2013

Report: Hvězdný bazar

Ahoj!

Dnes bych vám ráda ukázala jen takovový miničlánek s fotkami z akce, kterou jsem v sobotu navštívila. Jednalo se o Hvězdný bazar, byl to první ročník, tak jsem z toho byla nejprve trochu rozpačitá, ale nakonec se mi tam moc líbilo a strávila jsem tam skoro celé dopoledne. Jednalo se prodej a nákup značkového oblečení od známých (i neznámých :D) osobností a celé to bylo doplněno několika módními přehlídkami. Prodávala zde i osobně Bára Basiková a mohli jste tu sehnat např. boty od Moniky Absolonové nebo kabelky jiných známých tváří.



Já osobně jsem si nic neodnesla, na těchto akcích si prostě vybírat neumím, ale přehlídky jsem si velice užila a nechala jsem se nalíčit u pultíku Yves Rocher (výsledné foto jsem zapomněla pořídit, ale osobně si myslím, že se nalíčím lépe :D slečna na mě použila strašně tmavé stíny a příliš světlý make-up a i jako laik bych jí z fleku dokázala tři až čtyři věci vytknout, které se podle mě v kosmetické branži už nedělají :D).






A tady už jsem v akci já :D


Založila jsem si u Yves Rocher i VIP kartičku a k ní jsem dostala spoustu vzorečků na vyzkoušení, budu tedy testovat a pak vám napíšu, do čeho bych šla i v plné velikosti.

Co říkáte vy na takovéhle akce? :-)

2 komentáře:

  1. Vypadá to jako příjemná akce, nalíčit bych se nechala ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Byla to určitě pěkná akcička ;)
    Hned bych se šla podívat na boty Moniky Absolonové :) Jaký má asi styl? :D

    OdpovědětVymazat

About me

Instagram

Popular Posts

Flickr Images