úterý 16. října 2012

Limitované kolekce Catrice

Jako jsem vám před pár dny ukazovala limitované kolekce Essence, dnes jsem se rozhodla podělit se s vámi o to, co chystá Catrice.

Stojany drogeií už docela dlouhou dobu okupuje limitka Cucuba.

Na pohled vypadá kolekce velice hezky, exoticky a tak akorát na léto. Dominovaly zde především pastelové barvy laků na nehty a dále třpytivé oční stíny. Zkusila jsem jich v drogerii pár ozkoušet a žádný mě nijak extra nenadchnul a barvy rtěnek mi také moc neseděly, takže tahle kolekce kolem mě prošla bez nějakého většího nadšení.

Tuhle kolekci měla už na začátku září vystřídat Upper Wild Side, ale těžko říct, jestli se objeví.


Měla by obsahovat krémové oční stíny, lesklé rtěnky, bronzující gel, laky na nehty a kosmetickou taštičku. Abych pravdu řekla, i tato kolekce mě nechává celkem chladnou.


Na přelomu září a října, což už tedy bylo :D Měla přijít limitka, která mě zaujala mnohem víc. Má název Hollywood's Fabulous 40´s.



U nás se tedy ještě neobjevila, ale v Německu ji mají a já nevydržela a musela jsem si pořídit jednu z paletek očních stínů. Mají dvě, jedna se jmenuje I´m a lady a druhá Hollywood Boulevard (tu mám já) a musím říct, že je naprosto skvělá a velice příjemně mě překvapila jak výdrží, tak pigmentací. Určitě na ní co nevidět, přinesu recenzi. Dále se můžete těšit na gel na obočí, lesk na rty, laky na nehty, tvářenku a rtěnky ve velmi hezkých barvách. Doteď mě mrzí, že jsem tam jednu rtěnku (odstín 02 Holly Rose Wood) nechala.

Na přelomu října a listopadu by měla v drogeriích kralovat kolekce s názvem Big City Life.



Obdoba stejné loňské limitky, která měla ale sadičky čtyři. Tahle by měla být tvořená třemi paletkami očních stínů v provedení Paris, San Francisco, Shanghai a dále třemi laky na nehty se stejnými názvy.

A jako poslední limitka tohoto roku se k nám v prosinci podívá spectaculART.



V této limitce se objeví sada 3D očních stínů s kovovými odstíny, umělé řasy, laky na nehty, rozjasňovací pudr a krémová tvářenka ve studené růžové barvě. Jediné, co mě celkem zaujalo byla ta tvářenka, jinak myslím, svou peněženku ušetřím :-)

Vybrali byste si něco vy? Myslíte, že se k nám ty limitky vůbec dostanou nebo bude ve stojanech až do Vánoc strašit Cucuba? :D

6 komentářů:

  1. Já se značkou Catrice moc velké zkušenosti nemám, ale tvářenku z spectaculART bych taky moc ráda vyzkoušela :-)

    OdpovědětVymazat
  2. ach jo ještě že dnes jedu do města se podívat do drogerie :) ty limityky jsou super:)

    OdpovědětVymazat
  3. no hlavně,abysme se vůbec nějakých dočkaly ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně bylo řečeno, že po limitce Cucuba bude následovat spectaculART. Takže ta hollywoodská u nás bohužel nebude, což mě dost mrzí, protože bych skoupila snad úplně všechno :(

    OdpovědětVymazat
  5. Já bych si koupila od každé něco, škoda jen, že u nác Catrice není :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Catrice je v některých Rossmannech ;-) když si najdeš oficiální stránky Rossmannu a tam dáš vyhledat prodejny a zadáš parametry, že chceš,aby měl stojany Catrice,tak ti to tam vyplivne ten, který bude tvému bydlišti nejblíž ;-)

      Vymazat

About me

Instagram

Popular Posts

Flickr Images